Pendirli perajki

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan qatıq,yarım armudu stəkan duru yağ,125 qr kərə yağı.

İçi üçün:ag pendir

Üzəri üçün: yumurta,çörək otu

Hazırlanma qaydası: Yuxarıda sadaladığımız ərzaqlardan xəmir yoğrulur.Xəmir 4-5 mm qalınlığında yayılır və stəkanla kəsilir( istəsəniz kiçik kündələr tutub aça bilərsiniz) Sonra xəmirə iç qoyub forma verin.Üzərinə yumurta sürtüb çörək otu səpin.İsidilmiş sobada 180 dərəcədə bişirin.

çörək məmulları MİLLİ MƏTBƏXİMİZ un və yarmadan hazırlananlar yarma və undan hazırlananlar ,



Related Listing

5 Rəy

  1. Feride, 7 ils əvvəl

    internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; Error]]> 500