Parçabozbaş

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Xammalların miqdarı küftə bozbaşda olduğu kimidir. Əlavə olaraq heyva-80 q, şabalıd-100 q.

Qoyun ətinin döş və ya kürək hissəsindən һөг biri 60-80 q olmaqla 2-3 tikə ət kəsib, evvəlcədən 4-5 saat suda isladılmış noxudla birlikdə bişirirlər. İlk kəfı yığıb üzərinə doğranmış baş soğan, hazır olmasına 30 dəq qalmış isə kartof sonra duzlu suda pörtülüb təmizlənmiş şabalıd, dilim şəklində doğranmış heyva, alça əvəzinə pomidor əlavə edilib (hər paya 30 q) bişirilir.
Süfrəyə verildikdə xörəyin üstünə nanə qurusu səpilir. Yanına soyulmuş baş soğan və sumaq qoyulur.

duru xörəklər mal və qoyun ətindən hazırlananlar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ ,



Related Listing

1 Rəy

  1. sss, 10 ils əvvəl

    internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; Error]]> 500