Napoleon tortu

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Lazım olan ərzaqlar:200 qr yağ,3-3.5 stəkan un,2 yumurta,0.5 stəkan süd,vanil,yarım çay qaşığı soda

Kremi üçün:6 yumurta sarısı,1 stəkan yarım şəkər tozu,500 qr yağ,1 banka qatılaşdırılmış süd.

Hazırlanma qaydası: unu bir qaba töküb üzərinə 200 qr sürtgəcdən keçirilmiş yağı əlavə edirik.Bunları qarışdırdıqdan sonra qalan ərzaqları əlavə edib xəmir yoğururuq.Xəmiri salafan bir paketə qoyub 1 saat 1 saat yarım soyuducuda saxlayırıq.Sonra 18-20 kündələr hazırlayırıq.Bu kündələrin hər birini oxloqla yayib bir az un səpilmiş listə qoyub, öncədən isidilmiş sobada bişiririk.

Kremi hazırlamaq üçün 6 yumurta sarısının üzərinə şəkər tozunu əlavə edib biraz ağarana qədər mikserlə qarışdırırıq.Sonra 500 qr yağı əlavə edib bir daha mikserlə çalırıq,sonra qatılaşdırılmış südü töküb krem hazır olana qədər çalırıq.

Hazırladığımız korjları üstə-üstə qoyuruq və hər bir qatını kremləyirik.

Nuş olsun

çörək məmulları MİLLİ MƏTBƏXİMİZ şirin xörəklər və şirniyyatlar un və yarmadan hazırlananlar yarma və undan hazırlananlar , ,



Related Listing

2 Rəy

  1. Pervane, 8 ils əvvəl

    internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; Error]]> 500