Balqabaq şorbası

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Balqabaq-1 kq, düyü-100 q, kərə yağı-80 q, baş soğan-150 q, şəkər, duz.
Balqabaq təmizlənib kub şəklində doğranır, su və ya bulyonda bişirilir. Sonra kəfkirlə çıxarılıb əzişdirilir və yenidən qazana tökülüb düyü ilə birlikdə bişirilir.

Hazır olana yaxın kərə yağında qızardırılmış soğan və duz əlavə edilir.

Xörəyi süfrəyə verdikdə yanına ayrıca qabda toz-şəkər qoyulur.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ tərəvəz və göyərti şorbaları ,



Related Listing

5 Rəy

  1. Tarana Rzayeva, 8 ils əvvəl

    internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; Error]]> 500