Azərbaycan Şorbası

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Qoyun əti-400 q, Kərə yağı-80 q, düyü-100 q, baş soğan-80 q, alça qurusu-40 q, keşniş və ya şüyüd-200 q, istiot-0,4 q, duz.

Hər pay üçün 1-2 tikə ət götürülür, bişirir və əti sümükdən ayırıb bulyonu süzürlər.

Qaynar bulyona düyü, alça, kərə yağında qızardılmış soğan və əti əlavə edərək düyü bişənə qədər qaynadırlar.

Yemək hazır olana yaxın istiot, duz və göyərti vururlar.

duru xörəklər mal və qoyun ətindən hazırlananlar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ ,



Related Listing

2 Rəy

  1. FiRsT Lady, 9 ils əvvəl

    internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; Error]]> 500