Xam bozbaş

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Qoyun əti-600 q, qoyun quyruğu-100 q, baş soğan-120 q, zəfəran-0,4 q, sumaq, duz, istiot.

Xam bozbaşın hər payına 3 tikə 50-55 q-lıq qoyun əti götürülür. Ət və quyruq piti qabına qoyulub üstünə su tökülür və bişirilir. Arabir kəfı alınır. Ət yarımhazır vəziyyətə gəldikdə ona baş soğan əlavə edilir. Hazır olmasına bir neçə dəq qalmış bişmiş baş soğan xörəkdən çıxarılır, zəfəran şirəsi və duz vurulur.

Süfrəyə verdikdə üstünə xırda doğranmış keşniş səpilir, yanında baş soğan və sumaq verilir.

duru xörəklər mal və qoyun ətindən hazırlananlar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR