Turşu sıyıq

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Bulyon-1600 q, düyü-120 q, baş soğan-100 q, göy soğan-100 q, yerkökü-100 q, ispanaq-200 q, quzuqulağı-200 q, kərə yağı-60 q, keşniş vəya nanə-40 q, lavaşana-10 q, duz, istiot.

Düyü bulyonda bişirilir və üzərinə kərə yağında qızardılmış soğan və ya yerkökü əlavə edilir. Sonra yuyulub doğranmış göy soğan, ispanaq və quzuqulağı qatılıb bişirilir. Hazır olmazdan qabaq lavaşana, istiot və duz vurulur.

Süfrəyə verilərkən üstünə göyərti səpilir.

duru xörəklər isti-isti MİLLİ MƏTBƏXİMİZ tərəvəz və göyərti şorbaları ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR