Toyuq şorbası

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Toyuq əti-600 q, düyü-100 q,  kərə yağı-80 q, alça və ya gavalı-80 q, noxud-80 q, baş soğan-80 q, şüyüd-40 q, zəfəran vəya sarıkök, duz, istiot.

Toyuq bişirilib bulyonu ələkdən süzülür və düyü həmin bulyonda bişirilir. Ona kərə yağında qızardılmış soğan qatılır, hazır olmasına 15 dəq qalmış üstünə ayrıca bişirilmiş noxud, alça və ya gavalı qurusu tökülüb qaynadılır. Sonra bişmiş toyuq ətini və şüyüdü doğrayıb ona əlavə edərək 1-2 dəq bişirirlər.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ toyuq ətindən şorbalar , ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR