Toyuq Kababı

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Toyuq əti-1200 q, baş soğan-300 q, keşniş və cəfəri-100 q, sumağ, duz, istiot.

Toyuq ətindən 40-50 q-lıq tikələr kəsilir, duz və istiot vurulur. Şişə taxılıb manqalda bişirilir.

Hazır kababın уаnınа halqavari doğranmış baş soğan verilir və üstünə doğranmış göyərti səpilir.

isti-isti kabablar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ quru xörəklər , ,



Related Listing

  • Kələmli Dovğa

    Kələmli Dovğa

    Qatıq-800 q, xama-200 q, yumurta-1 əd, un-1 x.q, düyü 2 x.q, göy soğan-1 dəstə, keşniş-1 ...

    0 ətraflı

  • Umac

    Umac

    Un-1,5 st, ərinmiş yağ-5 x.q, yumurta-2 əd, orta irilikdə soğan-2 əd, zəfəran-0,2 q, hər ...

    0 ətraflı

  • Ətli sulu xingal

    Ətli sulu xingal

    Qoyun əti-600 q, 1-ci növ buğda unu-160 q, yumurta-1 əd, noxud-100 q, ərinmiş yağ-100 q, ...

    0 ətraflı

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR