Toyuq bozbaşı

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Toyuq əti-600 q, noxud-120 q, kartof-400 q, baş soğan-100 q, alça qurusu-40 q, zəfəran vəya sarıkök, duz, istiot.

Noxud 5-6 saat qabaqcadan isladılır və yarıhazır olana qədər bişirilir. Toyuq cəmdəyindən hər paya 80-70 q-lıq 2 tikə ət götürülür. Toyuq əti suya salınıb qaynayana qədər qızdınlır, kəfi alınır, üzərinə xırda çərtilmiş soğan əlavə edilir və noxudla birlikdə bişirilir. Xörəyin hazır olmasma 20-25 dəq qalmış ona kartof, alça qurusu əlavə edilib hazır vəziyyətə gələnə qədər bişirilir. Süfrəyə verməzdən əvvəl istiot və zəfəran şirəsi vurulur.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ toyuq ətindən şorbalar , ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR