Sulu Dindili Küftə

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Qoyun əti-500 q, kərə yağı-60 q, baş soğan-140 q, kartof-800 q, pomidor-400 q. və ya tomat-püre-60 q, zəfəran-0,2 q, duz, istiot.

Qoyunun bud əti baş soğanla ət maşınından keçirilir, duz vəistiot vurulur və ondan 20-25 q-lıq xırda küftəciklər hazırlanır. Sümüklərdən bulyon bişirilir, süzülür, küftəciklər və kub şəklində doğranmış kartof əlavə edilib bişirilir.

Hazır olmağa 5-10 dəq qalmış kərə yağında qızardılmış soğan, pomidor, yaxud soğanla birlikdə tavada qızardılmış tomat-püre, zəfəran şirəsi, istiot və duz qatılıb hazır vəziyyətə gətirilir.

duru xörəklər mal və qoyun ətindən hazırlananlar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR