Şəki pitisi

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Qoyun əti-600 q, noxud-120 q, quyruq-80 q, baş soğan-70 q, şabalıd-120 q, quru gavalı-80 q, zəfəran-0,4 q, sumağ, duz, istiot.

Adi piti kimi hazırlanır, lakin qoyun əti sümüksüz götürülür.

Şabalıd ауrıса bişirilib təmizlənir və pitinin hazır olmasına 30 dəq qalmış əlavə edilir.

Payız vaxtı hər paya 30 q heyva qatılır. Pitinin yanında sumağ,təmizlənmiş baş soğan və göyərti verilir.

duru xörəklər mal və qoyun ətindən hazırlananlar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR