Qozlu sıyıq

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Düyü-160 q, qoz ləpəsi-160 q, zirə-2 q, baş soğan-100 q, ərinmiş yağ-80 q, duz.

Düyünü arıdıb yuyur, duzlu suda bişirirlər. Sonra üzərinə doğranmış soğan əlavə edirlər. Qoz ləpəsini həvəngdəstədə döyüb bişməkdə olan sıyığın üzərinə töküb qarışdınrlar. Bir müddətdən sonra ərinmiş yağ və döyülmüş zirə əlavə edirlər. Hazır xörəyi süfrəyə kasalarda qaynar halda verirlər. Bu xörəyi, adətən qış aylarında bişirirlər.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ yarma və undan hazırlananlar ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR