Qoyun ətindən soyutma

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Qoyun əti-800 q, baş soğan-120 q, pomidor-400 q, xiyar-400 q, xama-120 q, duz, istiot.

Qoyun ətini 1,0-0,5 kq tikə şəklində az suda bişirir, bulyondan çıxarıb soyudurlar. Süfrəyə verdikdə 2-3 mm qalınlıqda doğrayır, boşqaba qoyur, yanına girdə doğranmış xiyar, pomidor və çəpəki doğranmış soğan düzür, üstünə xama tökülür.

Soyutmanı bəzən iri sümüklü tikə şəklində süfrəyə verirlər. Bu zaman xamadan istifadə edilmir.

MİLLİ MƏTBƏXİMİZ salat və qəlyanaltılar ət və balıqdan hazırlanan qəlyanaltılar , ,



Related Listing

  • Şarlotka

    Şarlotka

    Lazım olan ərzaqlar:4 yumurta,1 stəkan şəkər tozu,1 stəkan un(mən kakao da əlavə etdim),1 ...

    0 ətraflı

  • brauni

    brauni

    Lazım olan ərzaqlar:200 qr tünd şokolad,170 qr kərə yağı,otaq temperaturunda 4 yumurta,300 ...

    0 ətraflı

  • Pendirli perajki

    Pendirli perajki

    Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...

    0 ətraflı

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR