Qoyun əti-800 q, baş soğan-120 q, pomidor-400 q, xiyar-400 q, xama-120 q, duz, istiot.
Soyutmanı bəzən iri sümüklü tikə şəklində süfrəyə verirlər. Bu zaman xamadan istifadə edilmir.
MİLLİ MƏTBƏXİMİZ salat və qəlyanaltılar ət və balıqdan hazırlanan qəlyanaltılar
Related Listing
-
Şarlotka
Lazım olan ərzaqlar:4 yumurta,1 stəkan şəkər tozu,1 stəkan un(mən kakao da əlavə etdim),1 ...
-
brauni
Lazım olan ərzaqlar:200 qr tünd şokolad,170 qr kərə yağı,otaq temperaturunda 4 yumurta,300 ...
-
Pendirli perajki
Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...
Son Rəylər