Pendir və sarımsaqla çuğundur

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Aşxana çuğunduru-300 q,  Hollandiya pendiri-200 q, sarımsaq-6 diş, mayonez-200 q, zövqə görə mayonezi 100 q,  duru bitki yağı ilə əvəz etmək olar, duz.

Bişirilib və təmizlənmiş çuğunduru sürtgəcin iri dişindən keçirib  (və yaxud saman şəklində doğrayıb) üzərinə xırda doğranmış sarımsaq, mayonez və ya duru bitki yağı əlavə edib qarışdırır, boşqaba təpəcik şəklində yığılır.

Ən son üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səplir.

MİLLİ MƏTBƏXİMİZ salat və qəlyanaltılar salatlar və vineqredlər



Related Listing

  • Şarlotka

    Şarlotka

    Lazım olan ərzaqlar:4 yumurta,1 stəkan şəkər tozu,1 stəkan un(mən kakao da əlavə etdim),1 ...

    0 ətraflı

  • brauni

    brauni

    Lazım olan ərzaqlar:200 qr tünd şokolad,170 qr kərə yağı,otaq temperaturunda 4 yumurta,300 ...

    0 ətraflı

  • Pendirli perajki

    Pendirli perajki

    Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...

    0 ətraflı

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR