Mərci şorbası

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Mərci-200 q, ərinmiş yağ-100 q, kartof-400 q, baş soğan-150 q, pomidor-200 q və yaxud tomat-püre-40 q, duz, istiot.
Mərci arıtlanıb yuyulur və soyuq suda 2-3 saat isladılır. Qazana 2 1-ə qədər su tökülür, qaynayan kimi mərci tökülüb bişirilir və arabir kəfi alınır. Mərci yarımbişən zaman qazana kub şəklində doğranmış kartof salınır. Baş soğan xırda doğranır ərinmiş  yağında pomidor məti və ya pomidor ilə birlikdə qızardılır və şorbaya əlavə edilib tam hazır olana qədər bişirilir.

Hazır olmasına bir neçə dəqiqə qalmış duz və istiot vurulur.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ yarma və undan hazırlananlar ,



Related Listing

3 Rəy

  1. Dila, 5 ils əvvəl

    maraqlidi.

    Münasibətiniz: Thumb up 2 Thumb down 2

       -   Reply
  2. makaron salati, 5 ils əvvəl

    makaron salati cox maraqlidir

    Münasibətiniz: Thumb up 3 Thumb down 0

       -   Reply
  3. nermin, 4 ils əvvəl

    super sorbadi sorbalarin kralidi

    Münasibətiniz: Thumb up 2 Thumb down 0

       -   Reply

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR