Marinadlı balıq

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Balıq-400 q, yerkökü-2 əd, baş soğan-2 əd, tomat-püre-4 x.q, duru bitkiyağı-60 q, cəfəri vəya şüyüd-40 q, şəkər 1 ç.q.,duz, istiot.

Balıq duzlu suda 15-20 dəqiqə bişirilir (suya dəfnə yarpağı və dənəvər istiot atılır) ve dərhal sudan çıxarılıb boşqaba qoyulur. Yerkökü və soğan xırda saman şəklində doğranıb duru bitki yağında pörtülərək azacıq qızardılır, üzərinə pomidor məti (tomat-püre), duz, şəkər, istiot əlavə edilib azacıq bişirilməklə hazır vəziyyətə gətirilir.

Hazırlanmış marinadlı sous bişmiş balığın üstünə tökülür və göyərti səpilir.

MİLLİ MƏTBƏXİMİZ salat və qəlyanaltılar ət və balıqdan hazırlanan qəlyanaltılar ,



Related Listing

  • Şarlotka

    Şarlotka

    Lazım olan ərzaqlar:4 yumurta,1 stəkan şəkər tozu,1 stəkan un(mən kakao da əlavə etdim),1 ...

    0 ətraflı

  • brauni

    brauni

    Lazım olan ərzaqlar:200 qr tünd şokolad,170 qr kərə yağı,otaq temperaturunda 4 yumurta,300 ...

    0 ətraflı

  • Pendirli perajki

    Pendirli perajki

    Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...

    0 ətraflı

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR