Lobyalı Ətli Şorba

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Qoyun əti-500 q, lobya-120 q, kərə yağı-80 q, soğan-100 q, keşniş-60 q, duz, istiot.

İri qırmızı lobyanı axşamdan yuyub soyuq suda isladırlar. Əti-30-40q-lıq tikələrə doğrayıb bişmiş hala gələnə qədər zəif odda qaynadır, sonra lobya əlavə edib bişirirlər. Xörək hazır olana yaxın alça turşusu, kərə yağında qovrulmuş soğan, duz, istiot əlavə edib bir burum da qaynadırlar.

Hazır şorbanın üzərinə doğranmış keşniş səpirlər.

duru xörəklər mal və qoyun ətindən hazırlananlar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR