Lobya Bozbaşı

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Lobya-320 q, baş soğan-160 q, kərə yağı-120 q, alça qurusu-40 q, keşniş və şüyüd-80 q, duz, istiot.

Lobya təmizlənir, yuyulur və 10-12 saat soyuq suda isladılır. İsladılmış suda (һөг paya 500 ml hesabı ile) da bişirilir. Lobyanın bir hissəsi əzişdirilir, üzərinə alça qurusu, kərə yağında qızardılmış soğan əlavə edilib 10-15 dəq bişirilir, duz, istiot vuralur. Süfrəyə verdikdə xörəyin üstünə doğranmış göyərti səpilir.

duru xörəklər mal və qoyun ətindən hazırlananlar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR