Lappa

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Lobya-400 q, baş soğan-120 q,  kərə yağı-120 q, duz, istiot


Lobya suda isladılır. Yumşalıncaya qədər bişirilir, hazır olana yaxın üzərinə kərə yağında qızardılmış soğan əlavə edilir. Sonra bişmiş lobyanı əzib süzgəcdən keçirir ve qatı horra alınana qədər lobya bişən sudan əlavə edilir.
Zövqə görə duz və istiot vurulur.

Bu xörəyi soyuq halda da yemək olar, lakin bu zaman duru bitki yağı işlədilməlidir.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ



Related Listing

1 Rəy

  1. Khanim, 7 ils əvvəl

    Men bu yemeyi Gurcustanda gormusem, onlarin sevimli yemeyidir. hetta hazirlayib uzun muddet bele saxlayirlar. Amma Azerbaycanda ilk defedir ki rast gelirem.
    P.S. cox dadli yemekdir 😛

    Münasibətiniz: Thumb up 0 Thumb down 1

       -   Reply

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR