Kartof kababı

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Kartof-1400 q, qoyun quyruğu-250 q, göy soğan-150 q, cəfəri-40 q, duz, istiot.

Kartof soyulur (irilər), 50-45 q çəkidə doğranır və qaynar duzlu suda pörtülür (15-20 san), qoyun quyruğu 20-25 q-lıq tikələrə doğranır və növbə ilə kartofla şişə taxılıb manqalda bişirilir.

Hazır kababın üstünə göyərti səpilir.

.

.

kabablar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ quru xörəklər , ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR