İçi doldurulub sirkəyə qoyulmuş bibər

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Bibər – 10 əd, sarımsaq -120 q, cəfəri -150 q, nanə -100 q, saplaqlı istiot -150 q, duz -20 q, üzüm sirkəsi -500q.

Bibər qaynar duzlu suda 1-2 dəq pörtülür.  Saplağa yaxın yerindən kəsilib içi çıxarıldıqdan sonra oraya sarımsaq, göyərti və saplaqlı istiotdan hazırlanmış iç qoyulur və kəsilən qapağı ilə örtülür.

Sonra cərgə ilə bankanın içinə yığılıb hər cərgədə duz səpilir və üstünə üzüm sirkəsi tökülür.

Ən son bankanın qapağı örtülür sərin yerdə saxlanılıb yetişdirilir.

konservlər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ tərəvəz və meyvənin sirkəyə qoyulması



Related Listing

  • Şarlotka

    Şarlotka

    Lazım olan ərzaqlar:4 yumurta,1 stəkan şəkər tozu,1 stəkan un(mən kakao da əlavə etdim),1 ...

    1 ətraflı

  • brauni

    brauni

    Lazım olan ərzaqlar:200 qr tünd şokolad,170 qr kərə yağı,otaq temperaturunda 4 yumurta,300 ...

    1 ətraflı

  • Pendirli perajki

    Pendirli perajki

    Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...

    1 ətraflı

1 Rəy

  1. Ayka, 3 ils əvvəl

    Mən bunun icinə kələm və markov qatıldıgini bilirdim

    Münasibətiniz: Thumb up 4 Thumb down 3

       -   Reply

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR