Göy lobya bozbaşı

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Göy lobya-600 q, kərə yağı-100 q, baş soğan-150 q, xama-60 q, duz, istiot.
Göy lobya təmizlənir, yuyulur və xırda doğranır. Baş soğan da narın doğranıb lobya ilə birlikdə suda (hər paya 400-450 ml) bişirilir. Bəzən baş soğan kərə yağında qızardılıb lobya bişənə yaxın ona əlavə edilir.

Xörək hazır olana yaxın ona yağ, istiot və duz vurulur.

Süfrəyə veriləndə üstünə xama tökülür.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ tərəvəz və göyərti şorbaları , ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR