
Hazırlanmış girs suda və ya ətin sümüklərindən hazırlanmış bulyonda bişirilir. Süfrəyə bulyonu ilə birlikdə duru xəmir xörəyi kimi verilir. Yanına döyülmüş sanmsaq, alça məti və xırda doğranmış keşniş qoyulur. Alça məti əvəzinə lavaşanadan da istifadə edilə bilər. Yay vaxtı təzə alça turşusu verilir və üstünə keşnişlə birlikdə qızılgül ləçəkləri də doğranır.
Related Listing
-
Pendirli perajki
Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...
-
Alma piroqu
Xəmiri üçün:yumurtanın sarısı 2ədəd,kərə yağı 150 q,şəkər tozu 150 q,xama 100 q,bir ...
-
Napoleon tortu
Lazım olan ərzaqlar:200 qr yağ,3-3.5 stəkan un,2 yumurta,0.5 stəkan süd,vanil,yarım çay ...
Son Rəylər