Ətsiz sulu xingal

  • Share
  • CevherShare
  • Share
1-ci növ buğda unu-160 q, yumurta-1 əd, xırda lobya-200 q, ərinmiş yağ-120 q, baş soğan-120 q, sirkə və ya abqora-40 q, sarımsaq-4 diş, keşniş-40 q, duz, istiot.
Əvvəlcədən suda 2-3 saat isladılmış xırda ağ lobya bişirilir. Xəmir ətli sulu xingalda olduğu kimi hazırlanıb kəsilir və lobya bişirilən suda bişirilir. Hazır olana yaxın üzərinə ərinmiş yağda qızardılmış soğan, doğranmış keşniş qatılır, duz və istiot vurulur.

Süfrəyə verildikdə yanına sanmsaqlı sirkə və ya alça turşusu qoyulur.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ yarma və undan hazırlananlar ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR