Ətli lobya şorbası

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Qoyun əti-600 q, qırmızı lobya-300 q, ərinmiş yağ-80 q, baş soğan-80 q, duz, istiot.

Hər pay üçün qoyun ətindən 50 q-lıq 3 tikə ət kəsilib suda bişirilir və arabir kəfi alınır. Lobya 3-4 saat suda isladılır və yarım hazır bişmiş ətə qatılıb bişirilir. Baş soğan ərinmiş yağda qızardılır və şorbaya qatdır. Hazır olana yaxın duz və istiot vurulur.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ yarma və undan hazırlananlar ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR