Ətli dovğa

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Xammalların miqdarı dovğada verildiyi kimidir. Əlavə olaraq 400 qr yumşaq qoyun əti, 60 q noxud götürülür.

Əvvəlcədən isladılmış noxud ayrıca qazanda yarım bişmiş vəziyyətə gələnə qədər qaynadılır, sonra ət qiyməsindən hər paya 5-6 əd xırda küftəcik hazırlanır və noxudla birlikdə bişirilir. Bişmiş noxud və küftəciklər hazır dovğaya qarışdırılır.

Ətli dovğa süfrəyə isti halda verilir. Üzərinə darçın da səpilə bilər.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ süd və süd məhsullarından hazırlananlar ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR