Döyməc

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Alça (yaşıl)-200 q, gavalı-200 q, albalı-100 q, alma-100 q, reyhan-60 q,  sarımsaq-4-5 diş, duz, istiot.

Turşaşirin alçanın, gavalının və albalının çəyirdəyi çıxarılır, turş yay alması dörd уегө bölünüb tum yuvası və çiçək ka-sacığı təmizlənir, çini həvəngdəstə ilə əzişdirilir, sarımsaq, reyhan, keşniş, duz və istiot tökülüb bir daha əzişdirilərək qarışdırılır. Süfrəyə kiçik piyalalarda öz şirəsi ilə verilir. Çay qaşığı ilə yağlı ət xörəyindən və kababdan sonra yeyilir.

meyvə-giləmeyvələrdən çərəzlər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ salat və qəlyanaltılar



Related Listing

  • Şarlotka

    Şarlotka

    Lazım olan ərzaqlar:4 yumurta,1 stəkan şəkər tozu,1 stəkan un(mən kakao da əlavə etdim),1 ...

    0 ətraflı

  • brauni

    brauni

    Lazım olan ərzaqlar:200 qr tünd şokolad,170 qr kərə yağı,otaq temperaturunda 4 yumurta,300 ...

    0 ətraflı

  • Pendirli perajki

    Pendirli perajki

    Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...

    0 ətraflı

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR