Çuğundur fisincanı

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Çuğundur-400 q, duru bitki yağı-40 q, nar şirəsi və ya dənələri-60 q, qoz ləpəsi-80 q, baş soğan-50 q, keşniş-30 q, duz.

Çuğundur təmizlənir, dilimlərə doğranır, qazana tökülüb öz buğunda bişirilir. Bişmiş çuğundur qoz ləpəsi ilə ətçəkən maşından keçirilir. Duru bitki yağı, nar şirəsi və duz vurulur.

Fisincan boşqaba qoyulur, üzəri halqavari doğranmış baş soğan, keşniş və qoz ləpəsi ilə bəzədilir.

MİLLİ MƏTBƏXİMİZ salat və qəlyanaltılar tərəvəzdən hazırlanan qəlyanaltılar ,



Related Listing

  • Şarlotka

    Şarlotka

    Lazım olan ərzaqlar:4 yumurta,1 stəkan şəkər tozu,1 stəkan un(mən kakao da əlavə etdim),1 ...

    0 ətraflı

  • brauni

    brauni

    Lazım olan ərzaqlar:200 qr tünd şokolad,170 qr kərə yağı,otaq temperaturunda 4 yumurta,300 ...

    0 ətraflı

  • Pendirli perajki

    Pendirli perajki

    Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...

    0 ətraflı

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR