Cücə kabab

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Cücə-1200 q, xama-40 q, baş soğan-120 q, keşniş və cəfəri-100 q, limon 2 əd və ya narşərab-100 q, duz, istiot.

Cücə əti iki hissəyə bölünür, istiot və duz vurulub şişə taxılır. Xama ilə isladılıb manqalda bişirilir.

Hazır kababın yanında halqavari doğranmış baş soğan verilir və üstünə limon dilimi qoyulur.

kabablar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ quru xörəklər ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR