Ciyər Kababı

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Qoyun qaraciyəri-1000 q, qoyun quyruğu-250 q, cəfəri-70 q, sumağ-12 q, duz.

Qaraciyər pərdələrdən təmizlənir, 30-40 q-lıq çəkidə doğranır.

Qoyun quyğuru 10-15 q-lıq tikələrə doğranır və növbə ilə qaraciyərlə şişə taxılır.

Manqalda bişirilməzdən əvvəl qaraciyərə duzlu su çilənir.

Hazır kababın üstünə göyərti və sumağ səpilir.

kabablar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ quru xörəklər ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR