«BAHAR» salatı

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Turp (ağ və ya qırmızı) – 400 q, yumurta -2 əd, xiyar-150 q, yerkökü-150 q, yaşıl kahı-40 q, Duru bitki yağı-40 q, duz.

Turpun qabığı soyulur, nazik dilimlərə doğranır və təpəcik şəklində boşqaba yığılır, dairəvi kəsilmiş xiyar, yerkökü, dilimlərə kəsilmiş bişmiş yumurta və kahı ilə bəzədilir.

Üstünə şüyüd səpilir. Mərkəzinə gül formasında kəsilmiş turp qoyulur. Ən son üzərinə bitki yağı çilənir.

MİLLİ MƏTBƏXİMİZ salat və qəlyanaltılar salatlar və vineqredlər



Related Listing

  • Şarlotka

    Şarlotka

    Lazım olan ərzaqlar:4 yumurta,1 stəkan şəkər tozu,1 stəkan un(mən kakao da əlavə etdim),1 ...

    0 ətraflı

  • brauni

    brauni

    Lazım olan ərzaqlar:200 qr tünd şokolad,170 qr kərə yağı,otaq temperaturunda 4 yumurta,300 ...

    0 ətraflı

  • Pendirli perajki

    Pendirli perajki

    Lazım olan ərzaqlar:3.5 stəkan un,qabartma tozu,1 çay qaşığı duz,1 yumurta ağı,1 stəkan ...

    0 ətraflı

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR