Badımcanla quyruq kababı

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Badımcan-1400 q, qoyun quyruğu-250 q, göy soğan-150 q, cəfəri və şüyüd-80 q, duz, istiot.

Badımcan (xırdalar) təmizlənir, saplağı kəsilir, uzununa yarılır. Qoyun quyruğu 15-20 q-lıq tikələrə doğranır və badımcanın arasına qoyulub şişə taxılır, manqalda bişirilir.

Süfrəyə verildikdə badımcanın qabığı təmizlənir, quyruqla birlikdə xırdalanır, duz, istiot vurulur və üstünə göyərti səpilir.

kabablar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ quru xörəklər , ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR