Badambura

  • Share
  • CevherShare
  • Share
  • Əla növ buğda unu – 410q,
  • Xama – 185q,
  • kərə yağı – 120q,
  • badam – 220q,
  • şəkər tozu – 180q,
  • hil – 5q,
  • şəkər kirşanı – 35q,
  • maya – 10q,
  • duz.

Una kərə yağı, xama, şəkər kirşanı, duz və maya əlavə edilib xəmir yoğrulur. İç hazırlamaq üçün badam qaynar suda pörtülür, qabığı təmizlənir və qurudulur. Quru badam sürtgəcli maşında üyüdülür, ona şəkər tozu, hil və konyak əlavə edilib qarışdırılır. Xəmir gəldikdən sonra 40 qramlıq paylara bölünür. Bundan sonra qolu borucuqda olduğu kimi hazırlanır.

çörək məmulları MİLLİ MƏTBƏXİMİZ şirin xörəklər və şirniyyatlar ,



Related Listing

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR