Azərbaycan Şorbası

  • Share
  • CevherShare
  • Share
Qoyun əti-400 q, Kərə yağı-80 q, düyü-100 q, baş soğan-80 q, alça qurusu-40 q, keşniş və ya şüyüd-200 q, istiot-0,4 q, duz.

Hər pay üçün 1-2 tikə ət götürülür, bişirir və əti sümükdən ayırıb bulyonu süzürlər.

Qaynar bulyona düyü, alça, kərə yağında qızardılmış soğan və əti əlavə edərək düyü bişənə qədər qaynadırlar.

Yemək hazır olana yaxın istiot, duz və göyərti vururlar.

duru xörəklər mal və qoyun ətindən hazırlananlar MİLLİ MƏTBƏXİMİZ ,



Related Listing

2 Rəy

  1. FiRsT Lady, 6 ils əvvəl

    twkler))

    Münasibətiniz: Thumb up 1 Thumb down 1

       -   Reply
  2. medine, 4 ils əvvəl

    tşk…….

    Münasibətiniz: Thumb up 0 Thumb down 2

       -   Reply

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR