Əriştəli kartof şorbası

  • Share
  • CevherShare
  • Share

Buğda unu-120 q, kartof-300 q, ərinmiş yağ-80 q, baş soğan-80 q, zəfəran və ya sarıkök-0,05 q, duz, istiot.

Bu xörək ət-sümük bulyonunda və ya suda bişirilir. Bərk xəmir yoğrulur. Xəmirə 20 dəq istirahət verildikdən sonra kündələnir və 1 mm qalınlığında yayılıb əriştə kəsilir. Kartof uzununa dilim şəklində bişirilir. Sonra ərinmiş yağda qızardılmış soğan və əriştə əlavə edilib, hazır olunca bişirilir. Bişmənin sonunda xörəyə zəfəran və ya sarıkök, istiot və duz vurulur.

duru xörəklər MİLLİ MƏTBƏXİMİZ yarma və undan hazırlananlar ,



Related Listing

1 Rəy

  1. lobyali erisde, 5 ils əvvəl

    evvel xosum gelmirdi,ama indi cox .xosduyuram

    Münasibətiniz: Thumb up 1 Thumb down 0

       -   Reply

Öz Münasibətinizi Bildirin

Qiymətləndirərək öz münasibətinizi bildirin:

Sosial Qurman

Yemək zövqü olanların və yeməkdən həzz alanların bir araya gəldiyi platformdur.

Son Əlavələr

TEQLƏR